Declaratia de Confidentialitate

 

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiazã de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului www.anticariat-odin.ro.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe www.anticariat-odin.ro, utilizatorul declarã cã își dã, în mod expres și neechivoc, consimțãmântul ca datele sale cu caracter personal sã fie prelucrate și folosite în viitor de cãtre administratorii www.anticariat-odin.ro în urmãtoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienții;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promoții;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbãri în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea www.anticariat-odin.ro și a terților cu care www.anticariat-odin.ro are relații de orice naturã (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informãrii utilizatorilor privind situația contului de pe www.anticairat-odin.ro, privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact, la adresa de email vanzari@anticariat-odin.ro sau la numarul de telefon: 0764053433.

 

 

Back
Copyright © 2017 Anticariat Online - Odin: peste 15000 de carti - Carti rare, carti vechi, carti din toate domeniile. By AdyMedia.ro
wastrong template
Free PageRank Checker