LIVRARE NAȚIONALĂ 

Livrarea comenzilor pe teritoriul României, se poate efectua fie prin Curier Rapid sau Poștă Română Coletărie. 

LIVRARE INTERNAȚIONALĂ

Pentru că românii se simt peste tot acasă, Anticariat Odin dorește să le faciliteze plăcerea lecturii în orice colț al lumii au ales să se stabilească. Putem expedia cărți internațional prin orice metodă de livrarea aleasă de client, varianta recomandată de noi fiind însă Poștă Română Coletărie. 

Pentru plasarea comenzilor cu livrare internațională vă rugăm să folosiți formularul de contact ori să ne contactați prin e-mail la adresa vanzari@anticariat-odin.ro.

Costul expediției se stabilește în funcție de greutatea și dimensiunile coletului. Toate colete au număr de urmărire și pot fi urmărite pe trackerul internațional 17track.net.

Plata se va efectua prin transfer bancar către cont în lei, la cursul BNR al zilei, toate comisioanele și diferențele de curs valutar fiind suportate de către client.

NERIDICAREA COMENZILOR

Produsele care nu sunt ridicate de către client se vor întoarce către Anticariat Odin. În cazul în care clientul dorește să comande din nou cărțile se vor suportă costuri noi de livrare sau alte costuri tehnice impuse.