Plata comenzilor se poate efectua fie prin plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plăți online https://www.euplatesc.ro sau ramburs, la primirea comenzii. Incurajăm efectuarea plății online, dat fiind contextul actual (Covid-19) si avand in vedere faptul ca banii cash contribuie la raspandirea virusurilor si bacteriilor. 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumeaneavoastră (în functie de card, pot lipsi) . Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzacțiile se fac in lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei Euplatesc. SC P SI D FIX SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.