Ai strâns foarte multe cărți? Le-ai citit pe toate poate și de două ori și acum te împiedici de ele prin casă?

Poate ai moștenit o colecție impresionantă însă nu ai spațiul necesar să le oferi un cămin călduros.

Știm foarte bine că vânzarea cărților vechi nu înseamnă că nu le apreciezi, ci din contră, că vrei ca și alții să experimenteze aceeași plăcere pe care ai simțit-o și tu atunci când ai citit acele cărți.

books.png

Anticariat Odin are soluția potrivită pentru tine.

Singurul principiu pe care se bazează funcționarea unui anticariat este vânzarea de carte veche, de la deținătorul original către cei care își doresc cartea respectivă, care poate nu se mai găsește în librării ori nu a mai fost reeditată. Pe acest lucru se bazează și activitatea noastră la Anticariat Odin, a cărui activitate principală este cea de achiziție de carte veche, pe care apoi o punem spre vânzare în anticariatul nostru online.

Sună la 0742 094 753 Scrie-ne la achizitii@anticariat-odin.ro

Carti de vanzare

Nu mai ai loc pentru toate cărțile pe care le dorești?

Dacă biblioteca ta este plină și îți este greu să faci loc cărților noi, te putem ajuta. Dacă ți-ai pus problema "cine cumpără cărți vechi", noi cei de la Anticariat Odin îți putem face o evaluare și o ofertă corectă.

Avem o experiență foarte vastă în ceea ce privește evaluarea carților de anticariat și lichidarea stocurilor de cărți vechi.

Înțelegem câtă valoare sentimentală au cărțile și ne dorim ca acestea să găsească la noi un cămin primitor în așteptarea noilor cititori. Noi suntem dispuși să ne deplasăm la domiciliul tău pentru a selecta și achiziționa cărțile cărora vrei să le oferi o nouă aventură.

Cumpărăm carte second hand pentru anticariatul nostru online evaluând, de fiecare dată, colecțiile de carte veche sau edițiile de carte rară la prețul lor corect. 

Sună la 0742 094 753

Întrebări pe care le poți avea

Dacă ai mai multe volume ale aceleași cărți în colecție sau serii complete ale unui autor și dorești să le vinzi, suntem la un telefon distanță! Dă-ne detalii legate de numărul carților pe care dorești să le vinzi, edituri, autori și titluri și noi îți vom face oferta de preț corectă.
Cumpărăm cărți de la persoane fizice dar și juridice. Atât cărți vechi cât și cărți noi. Dacă ai cărți de vânzare le cumpărăm noi, cei de la Anticariatul Odin. Ne putem deplasa la domiciliul dumneavoastră pe raza municipiului Iași ori puteți veni cu ele la punctul nostru de lucru din Pietonalul Alexandru Lăpsneanu, Iași.
Evaluarea şi plata cărţilor se fac pe loc. Putem stabili un interval pentru achiziție și în afara orarului de lucru afișat pe site. Așadar, dacă ai un program încărcat la serviciu, putem veni în intervalul orar în care ai timp liber chiar și după ora 18:00, ori în weekend.
Atunci când ai nevoie de mai mult spațiu în locuință, eliberând spațiul ocupat de bibliotecă poți face o reorganizare și o schimbare în același timp.
V-ați gândit vreodată că puteți dona cărțile care nu vă mai sunt necesare și să vă eliberați spațiul din bibliotecă? Anticariatul Odin acceptă donații de cărți din toate domeniile.
Lichidarea unei biblioteci poate înseamna pentru dumneavoastră un efort considerabil poate și timp pe care nu îl aveți. Puteți apela cu încredere la Anticariat Odin, iar noi ne putem ocupa de golirea bibliotecii, cărțile dumneavoastră găsindu-și un loc pe rafturile anticariatului nostru.

Contactează-ne la numărul de telefon 0742 094 753 sau trimite-ne pe adresa noastră achizitii@anticariat-odin.ro un email cu o lista de titluri de cărți sau poze cu biblioteca ta.

Sună la 0742 094 753 Scrie-ne la achizitii@anticariat-odin.ro

Nu lasă cărțile să adune praf pe raft, oferă-le ocazia să întâlnească un nou cititor!