Tehnologia Prelucrarii Carnii - Octavian Pavel, Ion Otel, Radu Ionescu
Manual Pentru Licee Industriale Cu Profil De Industrie Alimentara, (Meseria: Preparator Produse Din Carne, Lapte, Legume Si Fructe) Clasa A XI-a, Si Scoli De Profesionale
C40252
99,00 lei
LIVRARE
Transport gratuit de la 150 lei
Tehnologia Prelucrarii Carnii - Octavian Pavel, Ion Otel, Radu Ionescu
C40252
99,00 lei
C40252
Fișa tehnică
- Autor(i)
- Radu Ionescu, Octavian Pavel, Ion Otel
- Tiraj
- 1500 Exemplare
- Editura
- Didactica Si Pedagogica
- Oraș
- Bucuresti
- An
- 1978
- Număr pagini
- 373
- Limba
- Romana
- Stare
- Buna
- Stare
- Coperti Uzate
- Copertă
- Cartonata
- Dimensiuni (cm)
- 17,3*24,5*2,3
- Data adăugării
- Dintotdeauna