40252_Pavel_Tehnologia_Prelucrarii_Carnii
40252_Pavel_Tehnologia_Prelucrarii_Carnii

Tehnologia Prelucrarii Carnii - Octavian Pavel, Ion Otel, Radu Ionescu

Manual Pentru Licee Industriale Cu Profil De Industrie Alimentara, (Meseria: Preparator Produse Din Carne, Lapte, Legume Si Fructe) Clasa A XI-a, Si Scoli De Profesionale

C40252
99,00 lei
Cantitate:

  LIVRARE

Transport gratuit de la 150 lei

C40252

Fișa tehnică

Autor(i)
Radu Ionescu, Octavian Pavel, Ion Otel
Tiraj
1500 Exemplare
Editura
Didactica Si Pedagogica
Oraș
Bucuresti
An
1978
Număr pagini
373
Limba
Romana
Stare
Buna
Stare
Coperti Uzate
Copertă
Cartonata
Dimensiuni (cm)
17,3*24,5*2,3
Data adăugării
Dintotdeauna

Recenzii (0)

Nu există recenzii pentru moment